0030 6932735224 / 0030 28420-51208 info@mertiza.com

Mirtos Zuid Kreta :: 3 Appartementen & 1 Studio

DE ONDERKOMENS

Aleikos Panorama heeft twee verdiepingen. Op de bovenste wonen de eigenaars. Dit is een heel vriendelijke, hardwerkende familie, waar je nauwelijks iets van zult horen. Zij hebben tuinbouwgrond en zullen je zo nu en dan verrassen met de aller heerlijkste tomaten en komkommers, allemaal biologisch verbouwd.

De beneden verdieping bestaat uit twee appartementen die voor 2 – 3 personen erg geschikt zijn en een appartement dat plaats biedt aan 4 – 5 personen. Alle drie hebben zij een aparte slaapkamer en extra slaapgelegenheid in de woonkamer. De enige studio is niet zo heel groot, maar heeft wel alles wat je nodig hebt.

In de keukens vind je genoeg materiaal om een ontbijt klaar te maken of te koken. Er is een magnetron, een waterkoker, een koffiezetapparaat en een koelkast aanwezig.

De badkamers zijn uitgerust met toilet en een douche met douchecabine.

De matrassen in de slaapkamers hebben een extra toppermatras en grote kussens, zodat je lekker kunt slapen. Dat doe je sowieso al, omdat de buitenlucht een gezonde slaap ontwikkelt en het er zo heerlijk rustig is.

Buiten heb je een lekker zitje, maar ook een hogere tafel met bijbehorende stoelen. Lekker onder de parasol of in de volle zon. Daarnaast heeft het ligbedden, die je vlak voor je onderkomen of op het gezamenlijke grote terras kunt gebruiken.

Want het buitenleven in Aleikos Panorama is erg prettig.

Wil je toch contact met de verder gelegen buitenwereld? Er is, uiteraard gratis, Wifi beschikbaar.

In je studio of appartement vind je een informatiemap over je onderkomen, Mirtos en wat je zoal kunt ondernemen in de nabije of verder gelegen omgeving.

En wat nog meer?

Lees verder!

Opbouw en onderhoud Cyber Shrimp © Auteursrecht 2020  Aleikos Panorama